İstanbul, Türkiye
0543 451 79 45
%100 Müşteri Memnuniyet Garantili

Doktor Web Sitesi Tasarım Ajansı MAPSEM İle Hastalarınıza Zahmetsizçe Ulaşın

MAPSEM, doktor web tasarım hizmetleri ile etkili iş büyümesi sağlayan lider bir web tasarım ajansı. Markanızın dijital medyadaki varlığını geliştirmek mi istiyorsunuz? Sizi arayan hastalarınıza ulaşmak mı istiyorsunuz? Doktor Web tasarım ajans hizmetlerimiz ile hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacağız. Hemde %100 memnuniyet garantisi veriyoruz.

Siz Anlatın Biz Tasarlayalım

Doktor web sitesi tasarımı bir doktorun kurumsal kimliğini yansıttığı dijital platformudur. Günümüzde hem özel doktorlar hem de sağlık çalışanları hem kendilerini hem de hizmetlerini en iyi şekilde tanıtabilmek için doktor web tasarımı yaptırıyor.

Doktorlar bu sitelerde kendi mesleki birikimlerini, çalışmalarını, hizmetlerini en ince ayrıntısına kadar tanıtma fırsatı yakalayabiliyor. Günümüz dijital dünyasında web tasarımı ister bireysel ister kurumsal adeta bir zorunluluk haline gelmiş durumda. Özellikle daha fazla kişiye ulaşmak için markalar, kurumlar ya da kişiler web tasarımı hizmetini muhakkak almak istiyorlar.

Doktorlar bu web siteleri ile aynı zamanda önemli bilgiler de verebiliyorlar. Hastalıklarla, hastalıklardan korunma ile ilgili detaylara yer verebiliyorlar. Özellikle doktor web tasarım içerisinde yer alan blog sayfalar bu konuda çok fazla ihtiyacı karşılayabiliyor. Diğer tüm sektörlerde olduğu gibi sağlık sektöründe de dijital son derece önemlidir.

İnsanların en önem verdiği konu olan sağlık dijital alanda hem pratik bilgilerle hem de online randevu sistemi ile oldukça işlevsel bir hale gelebiliyor. Önemli olan kapsamlı ve rahat kullanılabilir, faydalı bir doktor web sitesi hazırlamaktır. Bunu da ancak alanında uzman, profesyonel web tasarım firmaları yapmaktadır.

Doktor Web Sitesi Tasarımı Nasıl Olmalıdır?

Doktor web sitesi tasarımı özellikle kullanıcıların aradıkları her şeyi rahat bir şekilde bulacakları şekilde dizayn edilmelidir. Karmaşık, kalabalık ve uzun, yorucu menüler insanları siteden uzaklaştırabilmektedir. Bu nedenle olabildiğince sade, net ve kullanışlı bir tasarım üzerinde yoğunlaşmak en faydalısı olacaktır.

Doktor web sitesi tasarımı kesinlikle güncel olmalıdır. Bu noktada hazır doktor sitesi paketlerinde kolaylıkla güncelleme yapmak mümkündür. Güncel olmayan web siteleri arama motorları tarafından da sevilmez ve her daim geri plana atılır. Mümkünse doktor web sitesi belirli aralıklarla güncellenmelidir. Blog yazıları, yeni bilgiler, yeni fotoğraflar, yorumlar ile site güncel tutulursa hedefe ulaşmak da o kadar mümkün olacaktır.

Doktor web sitelerindeki en dikkat edilmesi gereken detaylardan bir tanesi de mobil uyumluluktur. Günümüz dijital dünyasında insanlar daha çok mobil telefonları ile hizmet aramaktadır. Bu sebeple bir doktor web sitesi tasarımı hazırlanırken mobil uyumlu web sitesi entegresi de yapılmalıdır. Bunu da alanında uzman bir web tasarım uzmanı sizin için yapacaktır.

İnsanlar söz konusu sağlık olduğunda mahremiyete son derece önem verirler. Bu sebeple doktorlar için seo uyumlu kurulacak web siteleri son derece güvenli olmalıdır. Gerekli güvenlik önlemleri de yine site tasarlanırken kurulmalı ve test edilmelidir. Güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu bir siteyi kimse tavsiye etmeyecektir.

Doktor Web Sitesi Sayfasında Nelere Yer Verilmelidir?

1) İletişim kanalları

Doktor web sitesi sayfası tıpkı diğer sayfalar gibi sektörüne uygun içeriklerle donatılmalıdır. Doktor web sitesi bir nevi hizmet sitesidir. Bu sebeple iletişim kanallarına yer verilmesi beklenir. İletişim formu, WhatsApp, telefon vb. iletişim eklentileri mutlaka eklenmelidir. Ayrıca bu formun doğru çalıştığından emin olmak için mutlaka test edilmesi gerekir. Eğer ziyaretçiler formu doldurup günlerce yanıt alamazlar ise bu siteyi anında bırakacaklardır. İnsanlar ilgisiz siteleri sevmezler. Özellikle söz konusu sağlıkları olduğunda bu çok daha önemli bir hale gelmektedir.

2) Randevu alma sistemi

Doktor web sitelerinde muhakkak olması gereken detaylardan bir tanesi de randevu alma sistemidir. İnsanlar sağlık hizmeti almak istedikleri web sitesinde kolay bir şekilde randevu oluşturabilmelidir. Bunun için ise özel yazılımlar söz konusudur. Hem doktorlara özel web sitesi tasarımlarında hem de hazır web sitesi tasarımlarında bu kısımlar görülebilir. Hastaların rahat bir şekilde randevu alabilmeleri için mutlaka bu sistemin de doğru çalıştığından emin olunması gerekir.

3) Doktor bilgileri

Siteyi ziyaret eden hastaların büyük bir bölümü doktorun özgeçmişini ve deneyimini bilmek ister. Bu sebeple ana sayfada mutlaka “Hakkımda” tarzı bir başlık ve başlığın altında tüm deneyimler sıralanmalıdır. Mesleki bilgiler ile hastaların güvenini kazanmak mümkün olabilir. Aksi halde insanlar geçmişini ve deneyimini görmediği, bilmediği birine kendilerini emanet etmek istemezler.

4) Sağlık yazıları

Sağlık yazıları insanların merak ettiği konulara dair yazılan makalelerdir. Bunları genellikle sitenin blog kısmında bulmak mümkündür. Özellikle söz konusu sağlık olunca insanlar pek çok sorunun cevabını internet üzerinden araştırmaktadır. Blog çerçevesinde güncel sağlık konuları belirlenip yazılabilir. Blog dahilinde yazılacak sağlık makaleleri aynı zamanda arama motorları tarafından da öne çıkarılabilir. Bu da herhangi bir hastalığı araştıran insanların sitenizi ve dolayısıyla sizi bulmasına önayak olabilir.

5) Fotoğraflar

İnsanlar bir sağlık kuruluşuna başvururken kliniğin nerede olduğu ne gibi donanımlara sahip olduğunu görmek isterler. Güncel fotoğraflar ile klinik, bina ve çevresi ayrıntılı bir şekilde gözler önüne serilebilir. Bununla beraber teknik donanımların fotoğraflarına da yer verilebilir.

6) Hizmetler

Hizmetler bölümü sağlık çalışanının kurumda ne gibi işlemler yaptığını belirttiği alandır. Burada muayene ile birlikte ne gibi hizmetlerin verildiği detaylı bir şekilde anlatılabilir.

7) Kullanıcı yorumları

Kullanıcı yorumları web sitenizden ya da hizmetinizden nasıl bir hizmet aldıklarını başkalarına ulaştırabilmeleri açısından önemlidir. Kullanıcı yorumları herkese açık olduğu takdirde insanlar sizi neden tercih etmeleri gerektiğini daha iyi görebilirler. Ayrıca sitenizde olmasını istedikleri ek özellikler için bir öneri kısmı da yer alabilir.

Doktor Web Sitesi Tasarımı Fiyatları

Doktor web sitesi fiyatları pek çok faktöre göre farklılık gösterebilir. Bunlardan bir tanesi web sitesi tasarımıdır. Bazı web sitesi tasarımları hazır paketler halinde sunulmaktadır. Bu tasarımlar standart tasarımlardır. Bir web sitesinde olmazsa olmaz unsurları içerir. Bu paketler nispeten daha ekonomiktir. Web sitesi yönetim paneli ile de kolay bir şekilde düzenlenebilmektedir. Ancak özel bir web tasarım yapılması isteniyorsa fiyat da ona göre artacaktır. Özellikle paralı eklentiler, tasarım için harcanan zaman maliyetlere yansıyacaktır. Bu sebeple doktor web sitesi tasarımı fiyatları üzerinde etkili ilk kalem için tasarım diyebiliriz.

Doktor web sitesinde ortaya çıkabilecek maliyetlerden bir tanesi de ekstra eklentilerdir. Örneğin randevu alma sistemi, online kart ile ödeme sistemi gibi yapılar maliyete yansıyacaktır. Bu nedenle web sitesi tasarımı talep ederken bu gibi önemli özelliklerin olmasına dikkat etmek gerekir. Maliyetli bile olsa bir doktor web sitesinin olmazsa olmaz özelliklerinden bir tanesidir.

Domain adı ve hosting ise sitenin dijital alanda var olabilmesi için önemlidir. Doktor ismine uygun, akılda kalıcı bir web sitesi ismi tercih edilmelidir. Domain adı, maliyetlere eklenen bir kalemdir. Bununla beraber hosting yani sitenin kaplayacağı alan için de ayrıca bir ücret ödenmelidir. Bu gibi ödemeler hazır web sitesinde paket dahilinde yapılmaktadır.

Doktor web sitesinin tanıtımları için harcanacak maliyetler de söz konusudur. Örneğin arama motorlarında ön plana çıkmak adına yapılacak SEO çalışmaları bunlardan bir tanesidir. Anahtar kelime, rakip analizi gibi hizmetler ekstra maliyete tabidir. Ancak bunlar önemli çalışmalar olduğundan yapılması önerilmektedir.

Sosyal medya ya da Google reklamları da maliyet çıkaran kalemlerdir. Sosyal medyaların açılması, yönetilmesi reklam içeriklerinin oluşturulması vb. bütçe gerektiren işlemlerdir. Eğer bu tarz web sitesi teslimi sonrası hizmet talep ediliyor ise ayrıca bir maliyet söz konusu olabilecektir.

Görüldüğü üzere doktor web sayfası tasarımı kolay olabilmekle beraber aynı zamanda detaylıdır. Doğru bir doktor web sitesi tasarımı ortaya çıkartmak için profesyonel bir destek alınması gerekebilir. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadromuzla sizlere en ekonomik ve profesyonel doktor web sitesi tasarımı hizmeti sunmaktayız.

Doktor web sitesi bir doktorun uzmanlık alanları dahilinde hastalara ulaştığı dijital platformudur.

Doktorlar WordPress gibi altyapısı kuvvetli hazır siteler kullanmakla beraber isteğe göre özel tasarım web siteleri de kullanabilmektedir.

Doktor web sitesi fiyatları sitenin içeriğine göre farklılık göstermektedir. 10 bin TL civarında bir maliyetle site kurulabileceği gibi içeriğe ve ihtiyaçlara göre 15 bin – 50 bine kadar çıkabilmektedir.