İstanbul, Türkiye
0543 451 79 45
Pazaryerleri Hizmetleri

Trendyol Danışmanlık Hizmetleri ile Satışlarınızı Arttırn

Trendyol Danışmanlık Hizmetleri ile Satışlarınızı Arttırn. MAPSEM, son teknoloji yazılımları, stratejileri ve hizmetleri sağlayarak sizlerin trendyol'da satışlarını arttırmaya olanak sağlıyor. Trendyol danışmanlık ajansı MAPSEM, büyüyen ve büyümek isteyen e-ticaret işletmeleri ile ortaklaşa çalışmayı prensip haline getirerek uzman kadrolarını bu doğrultuda hazırlamıştır. Trendyol, e-ticaret işletmelerinin Türkiye'nin her bölgesine ürünleri satma noktasında en büyük pazaryerleri arasında lider konuma geldi. Bizlerde sizlere Trendyolda satışlarınızı arttırma noktasında uzman kadromuz ile çözüm üretmekteyiz.

Image link

Sorunlarla Boğuşmayı Bırakın, Bizimle Trendyol'da Satış Hedeflerinize Ulaşın!

Şimdiye kadar çalışmalarınız amacına ulaşmadı mı? Yada satışlarınızda istikrar sağlayamadınız mı? Yada durdurulamaz satış kayıplarınız mı var? Bugün bizimle iletişime geçin Trendyol'da Başarısızlığı Başarıya Dönüştürün!

  • Daha Düşük Komisyon Oranları: Satışlarınızdan daha fazla kazanın!
  • Özelleştirilmiş Destek: İşinizi büyütmek için size özel çözümler.
  • Uzman Destek Ekibi: İşinizi büyütmek ve sorunlarınızı çözmek için profesyonel danışmanlık.
  • Profesyonel Rehberlik: Kurallara uyum sağlamak ve ceza riskini minimize etmek için uzman danışmanlık.
  • Özelleştirilmiş Pazarlama Stratejileri: Ürünlerinizi öne çıkaracak etkili pazarlama çözümleri.
  • Fiyat Stratejileri Danışmanlığı: Rekabetçi fiyatlandırma stratejileriyle müşteri çekin.
  • Düşük Kargo Maliyetleri: Daha az maliyetle daha fazla kar edin!
  • Marka İmajı Yönetimi: Müşterilerinizi etkileyecek güçlü marka imajı oluşturma.
  • İade Yönetim Stratejileri: İade oranlarını düşürmek için profesyonel stratejiler.
  • Müşteri Memnuniyeti Odaklı Çözümler: Müşteri memnuniyetini artırarak iade oranlarını minimize edin.
  • İade Maliyetlerini Azaltma: Maliyetleri kontrol altında tutarak karlılığınızı artırın
  • Bütçe Dostu Reklam Seçenekleri: Daha düşük maliyetle daha fazla görünürlük elde edin.
  • Hedef Kitlenize Ulaşma Stratejileri: İhtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş pazarlama çözümleri.
  • ROI Odaklı Reklam Yönetimi: Harcamalarınızı kontrol altında tutarak yatırım getirinizi maksimize edin.
  • Hızlı ve Kolay Başvuru: Hemen bugün başlayın ve avantajlarımızdan yararlanın!
Yüksek Komisyon Oranlarına Son!
Yüksek Komisyon Oranlarına Son!

Trendyol'da satış yaparken yüksek komisyon oranlarından bıktınız mı? Artık endişelenmenize gerek yok! Biz, sizin için bu yükü hafifletiyoruz.

Müşteri Hizmetleri Sorunlarına Son!
Müşteri Hizmetleri Sorunlarına Son!

Trendyol'da müşteri hizmetlerine ulaşmanın zorluğu ve yeterli desteği alamama durumu sizi zor durumda mı bırakıyor? Artık bu sorunu geride bırakmanın zamanı geldi! Biz, size kesintisiz ve etkili müşteri hizmetleri desteği sunuyoruz.

Trendyol'da Kaybettiğiniz Rekabet Avantajına Son!
Trendyol'da Kaybettiğiniz Rekabet Avantajına Son!

Trendyol'da artan satıcı sayısı ve rekabet ortamı sizi endişelendiriyor mu? Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler için bu rekabet zorlu olabilir. Ancak, başarıya giden yolda size yardımcı olmak için buradayız!

Boşa Harcanan Reklam ve Pazarlama Maliyetlerine Son
Boşa Harcanan Reklam ve Pazarlama Maliyetlerine Son

Trendyol'da öne çıkmak için gereken yüksek reklam ve pazarlama harcamaları sizi mi endişelendiriyor? Artık bu zorlukları aşmak için bir çözümümüz var! Biz, sizin için daha akılcı ve etkili reklam stratejileri sunuyoruz.

Yüksek Kargo Maliyetlerine Son!
Yüksek Kargo Maliyetlerine Son!

Trendyol'da satış yaparken yüksek kargo maliyetleri sizi zorluyor mu? Artık bu maliyetleri dert etmenize gerek yok! Biz, size özel çözümlerle kargo maliyetlerinizi düşürüyoruz.

Sürekli Değişen Platform Kurallarını Takip Etmeye Son!
Sürekli Değişen Platform Kurallarını Takip Etmeye Son!

Trendyol'un sürekli güncellenen ve bazen karmaşık olabilen kuralları ve politikaları sizi zor durumda mı bırakıyor? Haksız ceza ve kısıtlamalarla mı karşılaşıyorsunuz? Artık bu kafa karışıklığını ortadan kaldırmanın zamanı geldi! Biz, bu zorlukları aşmanız için yanınızdayız.

Yüksek Ürün İade Maliyetlerine Son!
Yüksek Ürün İade Maliyetlerine Son!

Trendyol'da ürün iade oranları ve bu iadelerin maliyetleri sizi zorluyor mu? Artık bu sorunları geride bırakmanın zamanı geldi! Biz, satıcılar için yeni ve etkili çözümler sunuyoruz.

Başarı Hikayeleri

Trendyol Başarı Sonuçlarımız 🤩

Trendyol danışmanlık hizmetleri günümüz popüler e-ticaret platformu Trendyol’da izlenecek doğru adımlar için alınan hizmetleri kapsıyor. Bakıldığında Trendyol E-ticaret siteleri arasında 230 milyona ulaşmış trafiği ile bugün dünyada en büyük online pazarlardan bir tanesi konumunda. Öyle ki Türkiye haricinde daha pek çok ülkeye de hizmet sunduğundan bu rakam gün geçtikçe daha da artıyor. Trendyol danışmanlık ise bu pazarda yer edinmek adına çok daha önemli bir hale geldi. Trendyol satış danışmanlığı uzman bir firma tarafından yapıldığı takdirde yüz güldüren sonuçlar verebiliyor.

Daha önce de belirttiğimiz gibi Trendyol çok büyük ve kapsamlı bir online pazar. Bu pazarda markayı büyütmek, satış hacmini genişletmek de mümkün, rakipler içerisinde kaybolup gitmek de. Bu sebeple doğru bir satış stratejisi için bu konuda uzmanlaşmış Trendyol e ticaret danışmanı ile ilerlemek gerekebiliyor. MAPSEM Dijital Pazarlama Ajansı Trendyol e ticaret danışmanı sizlere Trendyol konusunda her bir noktada yardımcı oluyor. Trendyol danışmanlığı kapsamında sizlerin hem ürünlerinizi hem markanızı geniş kitlelere ulaştırmayı kolaylaştırıyoruz.

Trendyol Danışmanlık Hangi Hizmetleri Kapsar?

Trendyol Danışmanlık

Trendyol danışmanlık hangi hizmetleri kapsar diye sorulacak olursanız çok yönlü bir pazarlama stratejisinden söz etmemiz gerekir. Trendyol danışmanlık kapsamında hedefe ulaşmak için doğru yol haritası çizilmelidir. Özellikle benzer sektörde iş yapan firmaların arasından sıyrılmak, markanın bilinirliğini artırmak ve hedef odaklı satışları gerçekleştirmek için bu çok daha önemli. Trendyol danışmanlık olarak bu hedefe ulaşmak için firmanız adına doğru planlama yapmaktayız.

Online ticarette yapılacak herhangi bir yanlış domino taşı gibi diğer yanlışları ortaya çıkartacaktır. Bu sebeple atılacak her adımın Trendyol e ticaret danışmanı tarafından hesaplanması gerekir. Aksi halde hem zaman hem ekonomik anlamda kayıplarla karşı karşıya gelmek mümkün olabilir. Bizler firma olarak sizlere uzman ekibimizle doğru bir Trendyol danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Bu sayede hedeflerinize çok daha kolay ulaşmanız için tam destek sağlıyoruz.

Trendyol danışmanlık hizmetlerimizi adım adım sıralamak gerekirse:

Trendyol danışmanlık hizmetleri

1) Online Mağazanızı Hayata Geçiriyoruz

Trendyol danışmanlık hizmeti içerisinde öncelikle markanızın sisteme tanıtılması dolayısıyla online mağazanızın açılış işlemleri yapılır. Sonrasında ise ürünlerin doğru bir şekilde sisteme yüklenip SEO’ya uygun doğru fotoğraf ve açıklamalarla tanıtılması gerekir. Bu noktada belirtmek gerek ki bu esasen bir altyapı çalışmasıdır. Yani ürünleriniz hem algoritmaya hem de müşteri aramalarına uygun olmak zorundadır. Bunu ise sizler için Trendyol danışmanlık ekibimiz özverili çalışmalarla gerçekleştirmektedir.

2) Ürün Yönetimini Sizler İçin Yapıyoruz

Sergileyeceğiniz ürünlerin doğru kategori altına alınması Trendyol algoritması açısından son derece önemlidir. Ürün yönetiminde ürünlerinizin nasıl listelenmesi gerektiğinden açıklamalara, ürün stok takibinin nasıl yapılacağından ürün sorularına hepsi önemli detay. Bu noktalarda ekibimiz Trendyol danışmanlık olarak sizlerin yanında oluyor.

3) Pazarlama ve Reklam Stratejisi Oluşturuyoruz

Ürünleriniz satışa hazır ancak bunun bir de pazarlanma aşaması var. Trendyol danışmanlık kapsamında ürünlerinizin doğru kitleye doğru bir şekilde tanıtılması gerekir. Bu sebeple Trendyol reklamları da pazarlama sürecinde önemli bir rol sahibidir. Reklama nasıl çıkılır, ne zaman çıkılmalı, hangi ürünleri hangi aralıklarla ne kadarlık bütçeyle çıkarmalı? Bu tarz stratejik soruların cevaplarını yine Trendyol danışmanlık kapsamında sizler için cevaplıyoruz.

Pazarlama araçlarının yönetimi ki bu sadece Trendyol değil sosyal medya hesaplarını da kapsar. Google da dahil olmak üzere arama motorlarındaki reklam yönetimi, SEO çalışması, direk-indirekt bağlantıların ayarlanması nasıl olmalı? Bunların hepsi pazarlama ayağının temel fonksiyonlarıdır. İyi bir satış için öncelikle iyi bir pazarlama stratejisinin oluşturulması gerekir. Ekibimiz Trendyol danışmanlığı kapsamında net verilerle nasıl bir pazarlama ve reklam yönetimi yapılması gerektiğine dair destek veriyor.

4) Stok Yönetimi Yapıyoruz

Trendyol Danışmanlık

Ürün sağlayıcı için her şeyden önemlisi yeterli stokların bulunmasıdır. Peki, hangi ürün stokları ne kadar stoklanmalı, stok bitince ne yapmalı, yedek çözümler neler? Bu gibi soruların cevabı da yine sizlere sunduğumuz Trendyol danışmanlığı hizmeti içerisinde bulunuyor.

5) Fiyatlandırma Stratejisi Belirliyoruz

Hangi ürün daha çok satılıyor, hangi üründe indirim yapılmalı, hangi ürünler kampanyaya dahil edilmeli? Bu gibi fiyatlandırma adına gerçekleşecek tüm hamlelerde doğru adımları atmanıza yardımcı oluyoruz. Bu sayede pazarda zarara uğramadan rasyonel şekilde bütçe planlamanıza katkı sağlıyoruz. Fiyatlandırma stratejisine dair sorularınızı da yine ekibimizdeki Trendyol e ticaret danışmanı sizler için yanıtlıyor.

6) Müşteri Hizmetlerini Geliştiriyoruz

Ürünlerin doğru alıcıya doğru yöntemlerle ulaştırılması önemli dedik. Ancak bir de müşteri geri dönüşleri vardır ki bu süreci çok iyi yönetmek gerekir. Aksi halde marka itibarının sarsılması ve satışların düşmesi gibi olumsuz sonuçlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Trendyol algoritmaları müşterilerin sorularını ne kadar erken cevaplarsanız mağazanızı dolayısıyla sizleri çok daha fazla öne çıkarır. Bu sebeple müşteri danışmanlık hizmetlerinizin de geliştirilmesi gerekir. Bu konuda da yine sizleri Trendyol e ticaret danışmanı ile doğru şekilde yönlendirmekteyiz.

7) Kargo ve İade Yönetimini Organize Ediyoruz

Ürünlerin siparişinden sonraki en önemli aşama kargo ve iade sürecidir. Kargoların doğru bir şekilde yönetilmesi, iade süreçlerinde müşterinin taleplerinin düzgün bir şekilde karşılanması mağazanızın prestiji açısından önemli bir konudur. Bu noktada hangi adımların izlenmesi gerektiği ve kargo, iade süreçlerinin nasıl yönetileceği gibi konularda uzmanlarımızla size yardımcı oluyoruz.

Trendyol Danışmanlık İçin Ne Kadar Ödeme Yapmak Gerekir?

trendyol danışmanlığı

Trendyol Danışmanlık için ne kadar ödeme yapmak gerekir elbette ilk akla gelen sorulardan bir tanesi olacaktır. Ancak şunu belirtmekte fayda var ki Trendyol’da her bir mağazanın ihtiyacı farklıdır. Buna göre bir ihtiyaç listesi hazırlanır ve bu doğrultuda fiyatlandırma yapılır. Örneğin ne kadar süre bir danışmanlık hizmeti alınacak? Hizmet proje bazlı mı, saatlik mi isteniyor? Yani hizmetteki kalemlerin durumuna göre ortalama bir fiyat çıkartılmaktadır. Bu sebeple en doğru bilgiyi bizleri arayarak uzmanlarımızdan alabilirsiniz.

Trendyol Danışmanlık ile Satışlar Nasıl Artırılabilir?

trendyol e ticaret danışmanı

Trendyol danışmanlık ile satışlar nasıl artırılabilir sorusu Trendyol danışmanlığı alma niyetinde olanların kafasındaki en net sorulardan bir tanesidir. Trendyol satış arttırma için daha önce de değindiğimiz gibi doğru bir analiz yapmak gerekir. Biz bu süreci satıcı performans araçları ile yönetiyoruz ve bizlere gelen verilerle her daim daha iyiyi hedefleyerek ilerliyoruz. Trendyol danışmanlık olarak yetkilendirdiğimiz Trendyol e ticaret danışmanı sizlere her bir adımda gerekli raporları sunuyor.

Trendyol Danışmanlık Hizmeti Kimlere Yöneliktir?

Trendyol danışmanlık hizmeti kimlere yöneliktir sorusunun cevabı oldukça nettir. Kısaca ürün ya da hizmetini e-ticaret pazar yerlerinde tüketicilerle buluşturmak isteyen herkes içindir. SEO danışmanlığı Trendyol SEO çalışması yapılarak aramalarda üst sıralarda gözükürken markanızın bilinirliği artacaktır. Artan bu trafik sayesinde siteden satış hacminiz de doğru orantılı olarak artacaktır. ROI (yatırım getirisi) almak için öncelikle doğru bir Trendyol SEO çalışması yapılmalıdır. Bunu da firma olarak uzman ekiplerimiz sizler için yapmaktadır. Siz de e-ticaret kulvarında ürünlerinizi daha geniş kitlelere ulaştırmak ve marka bilinirliğini artırmak istiyorsanız hizmetlerimiz için bizi arayın. Hem daha detayı bilgi hem de Trendyol danışmanlığı için fiyat bilgisi alabilirsiniz